Loisteen henkilökunta

Heidi (parturi-kampaaja, ripsiteknikko)

Nimeni on Heidi. Olen Pieksämäen omia tyttöjä eli siis savolaisen mutkaton persoona. Lapsuuteni haaveammattiin, parturi-kampaajaksi, valmistuin v.2015 ja olen työskennellyt alalla siitä lähtien. Olen myös kouluttautunut tekemään ripsipidennyksiä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni, enkä malta odottaa, että pääsen palvelemaan juuri Sinua!

Henni (Parturi-kampaaja)

Hei! Olen Henni, Parturi-kampaaja. Olet vauva tai vaari ja kaipaat arjen hemmottelua, juhlan taikaa tai hiuksiisi kokonaan uutta ilmettä. Otathan yhteyttä, olen valmiina palvelemaan Sinua iloisesti ammattitaidolla. Tavataan Loisteessa!

Katja (kosmetologi ja parturi-kampaaja)

Olen Katja, ekologisesti suuntautunut kauneudenhoitoalan ammattilainen. Olen koulutuksiltani Sky-Cidesco-kosmetologi sekä parturi-kampaaja, erkoisosaamisena ehostukset sekä erilaiset kokonaisvaltaiset hoitokäsittelyt iholle ja hiuksille. Palvelen kiireettömän huolellisella työotteella ja suurella sydämellä. Tervetuloa palveltavaksi!

Piia (kosmetologi)

Hei olen Piia, ammatiltani kosmetologi. Minulla on kymmenen vuoden kokemus kauneudenhoitoalan opetus- sekä hoitotyöstä. Ammattitaitooni kuuluu kosmetologiset perus -ja erikoishoidot, mikroneulaus, Greenpeel -yrttisyväkuorinta. Tervetuloa palveltavaksi!

Suvi (kosmetiikkaneuvoja)

Moikka, olen Suvi ja palvelen Teitä myymälän puolella kauneusneuvojana. Ammatiltani olen kosmetologi ja meikkaaja. Olen ollut alalla kohta kymmenen vuotta ja nautin työstäni suunnattoman paljon.
Vahvuuteni on hyvä asiakaspalvelu, sekä selektiivisen kosmetiikan vahva tuotetuntemus.
Tervetuloa palveltavaksi!

Tanja (parturi-kampaaja, kosmetologi, pigmentoija)

Hei! Olen Tanja ja toimin Pieksämäen Emotionissa ja hius- ja kauneuskeskus Loisteessa myymäläpäällikkönä. Mottoni on, että Haluan palvella jokaista asiakasta ilolla ja hymyssä suin. Ammattitaitonani on parturi-kampaamo palvelut, kosmetologipalvelut, ehostukset ja kestopigmentoinnit.