"Luulin tulleeni kasvohoitoon, mutta pääsinkin hemmotteluhoitoon! Kauneushoitolassa on ihanan rauhallinen tunnelma ja kokemusta korostaa ihanan tuoksuiset tuotteet ja musiikki."

Kauneushoitola palvelumme

Kauneushoitola Loiste sijaistee parturi-kampaamo Loisteen ja Emotionin välittömässä yhteydessä Pieksämäen Prisma-keskuksessa.

Tarjoamme hoitolassamme valmiita hoitokokonaisuuksia, jotka räätälöimme vastaamaan jokaisen asiakkaamme yksilöllisiä ihonhoitotarpeita. Hoitolapalveluistamme löytyvät niin sokeroinnit, stressiä poistavat hieronnat kuin kokonaisvaltaiset hoitokokonaisuudet kasvoille, käsille ja jaloille. Teemme myös kestopigmentointeja.

Kauneushoitolapalveluissa osaamisemme perustuu pitkään ja monipuoliseen ammatilliseen kokemukseen alalta.

Tervetuloa palveltavaksi, olemme täällä Sinua varten!

Tutustu hyviksi todettuihin tuotesarjoihimme: Darphin, Etre Belle ja Green Peel

Kasvohoidot

Räätälöimme kasvohoidon juuri Sinun ihollesi sopivaksi. Valittavanasi on niin perinteinen ihonpuhdistus kuin myös täydellinen kasvohoito, jossa pääset todella rentoutumaan.

Kasvohoito yllätti ylellisyydellään. Koin saaneeni elämysmatkan, jossa yhdistyi tuotteiden ihanat tuoksut, musiikki ja rentoutuminen. Piia osasi valita ihoni tarpeisiin juuri oikeat tuotteet. Tämä sai minut hymyilemään niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Suosittelen lämpimästi!

Hemmotteluhoidot

Monen mielestä Loisteen täydellinen kasvohoito menee jo hemmottelusta, mutta sen lisäksi palveluihimme kuuluu myös erityisiä hemmotteluhoitoja niin käsille kuin jaloille sekä pään- ja vartalon alueelle. Lahjakortti hemmotteluhoitoon on myös oiva lahjaidea!

Meikkaukset

Teemme Loisteessa myös meikkauksia vakaalla ammattitaidolla. Erilaisten juhlameikkien lisäksi palveluihimme kuuluvat myös meikkausopastukset. Opastuksessa voidaan käyttää asiakkaan omia meikkejä, jolloin saat omasta meikkipussistasi parhaat tehot irti!

Suvin tekemä juhlameikki oli täydellinen. Suvi onnistui loihtimaan minun näköisen lopputulos, vaikka ehdottikin rohkeita valintoja, jotka myöskin toimivat täydellisesti. Sain samalla uutta inspiraatiota ja kannustusta omaan meikkaamiseeni.

Kestopigmentoinnit

Hius- ja kauneskeskus Loiste tarjoaa luonnollisia kestopigmentointeja kulmakarvojen, silmien ja huulten rajauksien korostamiseen. Kulmissa käytämme 3D-tekniikkaa, jossa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan. Tekniikalla jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja ja niiden kasvusuuntaa. 3D-tekniikalla saadaan tehtyä kauniit ja luonnolliset kulmat myös henkilöille, joilla ei ole kulmakarvoja lainkaan.

Käytämme myös Shadow-tekniikkaa, jolloin koko kulma väritetään pyörivin liikkein ja lopputulos on 3D:tä vahvempi, meikatun intensiivinen. Shadow-tekniikkaa käytettäessä pyritään mukailemaan omia karvoja, jos se vaan on mahdollista.